AMSTERDAM - De transfer van John Carew naar Fulham lijkt van de baan.De Noorse international heeft zich vanuit Engeland weer bij de selectie van Valencia gevoegd. De 22-jarige spits is teruggekeerd naar zijn Spaanse club, omdat zijn beoogde nieuwe werkgever Fulham nog geen akkoord heeft bereikt over zijn contract.

Carew, medisch al goedgekeurd door de Engelse club, zou voor een bedrag van 13 miljoen euro naar Fulham overstappen. Op het laatste moment wilde het Engelse bestuur de lange Scandinaviër evenwel eerst huren, met een optie tot koop. Daar voelde Valencia, dat met financiële problemen kampt, niets voor.

Beide clubs trachten deze week de onderhandelingen alsnog af te ronden. Het contract van Carew in Valencia loopt door tot medio .

Opmerkelijk

Het afketsen van de overgang is opmerkelijk, omdat de afronding van de transfer slechts een kwestie van tijd leek. Valencia-voorzitter zei vrijdag dat de Noorse aanvaller, die onder trainer Rafael Benitez veroordeeld is tot de bank, naar Engeland was afgereisd om een contract te tekenen. Ook Fulham, de club van doelman Van der Sar, liet op haar website doorschemeren dat slechts een medische keuring een definitieve overgang in de weg stond.

/SPORTCarew ploeggenoot Van der Sar