LONDEN - Arsenal heeft de 21-jarige Portugees Amaury Bischoff overgenomen van Werder Bremen. Dat maakte de club van Robin van Persie woensdag bekend.

Bischoff speelde slechts één wedstrijd in de hoofdmacht van Werder Bremen. De middenvelder sluit zich binnenkort aan bij de selectie van trainer Arsène Wenger.

Liverpool

Liverpool kan daarentegen een streep zetten door de transfer van Gareth Barry. De club van Dirk Kuijt en Ryan Babel had tot woensdag de tijd om aan de vraagprijs van Aston Villa te voldoen, maar meldde zich niet met het benodigde bedrag van 23 miljoen euro in Birmingham.

Dat was voor Aston Villa het sein om de transfer af te blazen. "In onderling overleg hebben we een deadline gesteld. Die is nu afgelopen, dus Gareth blijft bij Aston Villa", aldus een verklaring van de club uit de Premier League.

Liverpool-manager Rafael Benitez meldde zich enkele maanden geleden al voor de 27-jarige Barry. Villa wilde de Engels international echter niet zomaar laten gaan en vroeg de hoofdprijs voor de aanvoerder van de ploeg.