ROTTERDAM - Afful Harrison krijgt geen contract bij Feyenoord. De Ghanese verdediger was de afgelopen weken als stagiair op proef bij de Rotterdammers, maar hij kon de technische staf en clubleiding niet overtuigen.

Feyenoord heeft de zware trainingsweek afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen FC Dordrecht. De ploeg van trainer Gertjan Verbeek kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong door een eigen doelpunt van Fernando Derveld.

Ribeiro

Uitgerekend Jerson Anes Ribeiro, die door de eerstedivisionist wordt gehuurd van Feyenoord, maakte in de tweede helft de gelijkmaker.

Verbeek wilde niet te veel consequenties aan het gelijkspel hechten. "We zijn nog niet in staat om een tegenstander als Dordrecht de wil op te leggen", zegt Verbeek op de website van de club.

Verdiend

"Het gelijkspel was voor Dordrecht geheel verdiend. Ik zou kunnen zeggen dat het warm was, dat we een zware week achter de rug hebben of dat te veel spelers ontbreken, maar dat mogen geen excuses zijn."

Feyenoord raakte Luigi Bruins en Jon Dahl Tomasson door blessures kwijt. Bruins heeft last van een bovenbeenblessure. "We hopen dat er niets kapot is", stelt Verbeek. "Dan zou hij misschien maandag alweer bij de groep aan kunnen sluiten."