ROTTERDAM - Sebastián Pardo keert terug naar Chili. De 26-jarige middenvelder heeft met zijn oude voetbalclub Universidad de Chile een akkoord bereikt over een contract voor één seizoen.

Er was geen toekomst meer voor Pardo bij Feyenoord. De Chileen stond tussen 2002 en 2008 onder contract bij de Rotterdammers. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis bij Excelsior. Hij was eerder dichtbij een overgang naar het Portugese Nacional, maar die ketste af.

Boutahar

Saïd Boutahar blijft bij Willem II. De 25-jarige middenvelder heeft met de Tilburgse voetbalclub overeenstemming bereikt over een contract voor twee jaar. De afgelopen weken meldden diverse clubs zich bij de zaakwaarnemer van Boutahar. Maar hij heeft toch besloten zijn verblijf in Tilburg te verlengen.

"Het afgelopen seizoen hebben wij met Willem II de goede lijn ingezet. Ook ik heb mezelf verbeterd en ik denk dat ik nog langer bij Willem II moet blijven om uiteindelijk de sprong naar een grotere club te kunnen maken", lichtte Boutahar zijn besluit toe.