AMSTERDAM - Heurelho Gomes zei onlangs in Voetbal International dat Jan Reker bij PSV moest vertrekken of dat hij zijn heil ergens anders zou zoeken. Nu de raad van commissarissen pal achter de fel bekritiseerde algemeen directeur is gaan staan, trekt de 27-jarige keeper zijn conclusies.

Dit meldt NUsport.

De Telegraaf meldt vrijdag dat zijn management een nieuwe club voor hem zoekt. Gomes zei in het interview met VI dat PSV “met de leugens van Jan Reker” niet de goede weg is ingeslagen en dat de directeur zijn beloftes niet nakomt.

Na de uitspraken van Gomes zegde technisch manager Stan Valckx zijn vertrouwen op in Reker en stopte Piet de Visser met zijn scoutingwerkzaamheden.

De raad van commissarissen liet echter weten volledig achter Reker te staan. Reden voor het management van Gomes om zich te oriënteren op een nieuwe club. De Telegraaf meldt dat Frits Schuitema, voorzitter van de RvC, daarvan op de hoogte is gesteld. Gomes werd onlangs door de Engelse boulevardkrant The Sun in verband gebracht met Arsenal.