EINDHOVEN - Dwight Lodeweges en Jan Wouters zijn ook komend seizoen assistent-trainers bij het eerste elftal van PSV.

Dat maakte de Eindhovense club vrijdag bekend. Lodeweges ondertekende een contract voor twee seizoenen, Wouters verlengde zijn verbintenis met één jaar.

Het tweetal werkt nu samen met interim-coach Sef Vergoossen. De Limburger wordt na dit seizoen vervangen door Huub Stevens, momenteel trainer van Hamburger SV.

Ajax-supporters

Supporters van Ajax worden mogelijk enige tijd geweerd uit het Philips Stadion van PSV.

Dat kan volgens de Eindhovense club de conclusie zijn van een onderzoek dat momenteel wordt gedaan naar de vernielingen die Ajax-fans woensdagavond bij de topper in Eindhoven hebben aangericht. De directie van Ajax is daarvan op de hoogte gesteld.

Vluchtdeur

Een aantal Ajax-fans wist woensdag een vluchtdeur te forceren, waarna ze PSV-supporters en stewards met onder meer een brandblusser en zwaar vuurwerk bestookten. Diverse personen raakten daardoor gewond.

De Eindhovense voetbalclub heeft aangifte gedaan bij de politie en hoopt dat door getuigenverklaringen en de beelden van het camerasysteem de schuldigen te identificeren.

Vloet

Wiljan Vloet volgt Edward Sturing op als hoofd jeugdopleidingen van PSV. De huidige trainer van ADO Den Haag ondertekende bij de landskampioen een contract voor drie seizoenen.

Vloet gaat samenwerken met Rini de Groot en Ron Verkerk. Sturing vertrekt aan het einde van het seizoen bij PSV, omdat hij graag weer aan de slag wil als hoofdtrainer.