EINDHOVEN - Sef Vergoossen moet woensdag het UEFA Cup-duel tegen Helsingborgs IF mogelijk aan zich voorbij laten gaan. De trainer van PSV is nog altijd ziek. Vergoossen miste zaterdag al het competitieduel tegen SC Heerenveen.

"Ik had wel verwacht dat Sef er weer bij zou zijn", zei assistent-trainer Dwight Lodeweges dinsdag na de laatste training voor het duel tegen de Zweedse ploeg. "Hij ligt al een aantal dagen onder de dekens. Ik hoop dat hij morgen gewoon bij de wedstrijd kan zijn. Dat is afhankelijk van hoe hij de nacht doorkomt."

Samen met Jan Wouters ging Lodeweges maandag op ziekenbezoek bij Vergoossen. "In anderhalf uur hebben we de wedstrijd van woensdag doorgesproken. Die tijd was wel het maximum voor Sef."

Kaarten over

De supporters van PSV lopen niet warm voor het UEFA Cup-duel. Tot dinsdag waren 21.500 kaarten verkocht. PSV hoopt een deel van de overige 12.000 tickets dinsdag en woensdag in de vrije verkoop van de hand te doen.

Helsingborgs neemt driehonderd supporters mee naar Eindhoven.

Fitte selectie

PSV kent weinig problemen in aanloop naar de wedstrijd tegen Helsingborgs IF in de derde ronde van de UEFA Cup. De Eindhovenaren beschikken over een fitte selectie. Alleen Eric Addo, John de Jong en Tommie van der Leegte ontbreken.

PSV begint waarschijnlijk in dezelfde opstelling als zaterdag tegen SC Heerenveen (1-1). Vermoedelijke opstelling PSV: Gomes; Kromkamp, Marcellis, Salcido en Alcides; Farfan, Simons, Afellay, Bakkal en Dzsudzsak; Lazovic.