AMSTERDAM - Op Balázs Dzsudzsák na is iedereen fit bij PSV. Op de wekelijkse persconferentie zei trainer Vergoossen dat het er niet slecht uit ziet voor zijn elftal, nu de Lazovic als Farfan weer helemaal fit zijn.

Mocht Dzsudzsák niet inzetbaar zijn, dan heeft de trainer van de Eindhovense club Zonneveld, Aissati en Rajkovic nog achter de hand.

Pellè

AZ mist tegen de koploper mogelijk Graziano Pellè. De Italiaanse spits is vrijdag ziek naar huis gegaan. "Ik denk niet dat hij speelt", aldus Van Gaal. "Zaterdag neem ik daarover pas een definitieve beslissing."

Milano Koenders doet in elk geval niet mee tegen de Eindhovenaren. De rechterverdediger heeft een liesblessure. Simon Cziommer, die het duel tegen Feyenoord miste, is weer fit. Barry Opdam keert terug van een schorsing.

Stijn Schaars, Maarten Martens, Gijs Luirink en Joey Didulica zijn al langer uitgeschakeld.

Van Marwijk

Het wordt voor Bert van Marwijk nog een ingewikkelde puzzel wie hij zondag op kan stellen in de topper tegen Ajax. Vrijdag moest hij Tim de Cler, Theo Lucius en Michael Mols missen op de training. De club meldt dat aanvaller Chun-Soo Lee apart van de groep trainde.

Feyenoord moet het zondag in ieder geval doen zonder Luigi Bruins, Danny Buijs en de langer geblesseerde Ron Vlaar.