BOLTON - Bolton Wanderers heeft interesse in AZ-verdediger Grétar Steinsson. Technisch directeur Marcel Brands van de Alkmaarse eredivisionst bevestigde vrijdag de belangstelling van de Engelse club uit de Premier League.

"Ik ben door een spelersmakelaar gebeld. Hij informeerde namens Bolton naar Steinsson. Ik heb hem gezegd dat de club schriftelijk een bod kan doen, maar dat we niet vóór zondag reageren. Dit in verband met de belangrijke wedstrijd tegen Ajax."

Vertrek

Brands verwacht niet dat hij en AZ alles in het werk zullen stellen om Steinsson tegen te houden. "We houden ook rekening met de wensen van spelers, zeker met die van Grétar."

"Hij is iemand die ziel en zaligheid in de club stopt. Als een club het door ons vastgestelde bedrag wil betalen, is een transfer eventueel mogelijk. Maar ik weet niet hoe Steinsson hier tegenaan kijkt. Daarover heb ik hem nog niet gesproken."

Bod

Brands is er niet zeker van dat Bolton een bod doet. "Je kunt beter door een club zelf benaderd worden en niet door een spelersmakelaar."

"Dan weet je in ieder geval zeker dat ze serieus zaken willen doen, nu is dat nog de vraag."