VALENCIA -Het wordt maar niet rustig rond voetbalclub Valencia. Trainer Ronald Koeman heeft vrijdag opnieuw een speler uit de selectie gezet.

Het gaat om middenvelder Manuel Fernandes, die een nachtje in de cel moest doorbrengen na een incident in een nachtclub.

Valselijk beschuldigd

Fernandes kwam in de problemen nadat hij samen met ploeggenoot Miguel valselijk zou zijn beschuldigd van diefstal van een horloge.

Miguel vertelde dat hij niet was meegenomen naar het politiebureau omdat hij geweigerd had de nachtclub te verlaten tenzij vergezeld door zijn advocaat.

Fernandes moest vrijdag al voorkomen. Er wordt een nader onderzoek ingesteld omdat de voetballer bij zijn arrestatie agenten zou hebben mishandeld.

Koeman

Koeman besloot Fernandes buiten de ploeg te laten voor het duel van zondag tegen Levante. "Nu ga ik met de club praten hoe we dit oplossen", verklaarde de Nederlander, die eerder al drie spelers uit de selectie zette.

Zaakwaarnemer

Volgens Fernandes' zaakwaarnemer Jorge Mendes speelt er meer. Fernandes zou onder druk worden gezet om als huurling naar het Engelse Everton te vertrekken. Bij die club speelde hij eerder een half jaar.