AMSTERDAM - Internazionale is met een selectie met daarin veel jeugdspelers aangekomen in Eindhoven, waar woensdag de Champions League-wedstrijd tussen PSV en de Italiaanse landskampioen op het programma staat.

Trainer Roberto Mancini kiest voor spelers als Francesco Bolzoni, Fabio Perissonotto, Daniele Federici en Goran Slavkovski, die normaal gesproken deel uitmaken van de jeugdploeg.

Toch moet PSV er volgens Mancini niet op rekenen dat Inter, dat al verzekerd is van de eerste plaats in de groep, de wedstrijd laat lopen. "We zijn hier niet gekomen om te experimenteren, we gaan vol voor de overwinning", waarschuwde de trainer, die niet kan beschikken over de geschorsten Nicolas Burdisso, Walter Samuel en clubtopscorer Zlatan Ibrahimovic.

Verder ontbreken Luis Figo, Olivier Dacourt, Dejan Stankovic en Patrick Vieira wegens blessures.

Materazzi

Mancini kan wel een beroep doen op verdediger Marco Materazzi en aanvaller Hernán Crespo, die terugkeren van een blessure. "Ik weet niet of ze al een volledige wedstrijd aankunnen. Maar ze zullen starten en we zien wel hoe lang ze het volhouden."

Voor PSV is een overwinning tegen Inter bittere noodzaak. Daarnaast zijn de Eindhovenaren afhankelijk van een misstap van Fenerbahçe, dat de groepsfase in eigen huis afsluit tegen het uitgeschakelde CSKA Moskou.