EINDHOVEN - Danny Koevermans heeft maandag op de training van PSV een hamstringblessure opgelopen. Uit voorzorg liet de spits zich onmiddellijk in het ziekenhuis onderzoeken. Op een echo werd geen afwijking geconstateerd.

PSV speelt woensdagavond voor eigen publiek de laatste groepswedstrijd in de Champions League tegen Internazionale. Zondag wacht de uitwedstrijd in de competitie tegen koploper Ajax.

mri-scan

Voor de zekerheid wordt van Koevermans hamstring dinsdag nog een mri-scan gemaakt. Daarna kan meer worden gezegd over zijn inzetbaarheid in de komende wedstrijden.

Molhoek

Ook in Breda is er nieuws van het blessurefront. Rogier Molhoek komt dit jaar niet meer voor NAC in actie. De middenvelder heeft de banden van de linkerenkel ingescheurd. Hij is naar verwachting vier tot zes weken niet inzetbaar.

Molhoek raakte zaterdag tijdens de door zijn ploeg gewonnen uitwedstrijd bij Excelsior (0-3) gekwetst. Hij liep de blessure op tijdens een pittig duel met Kees Luijckx. Het toeval wil dat beide middenvelders door AZ zijn uitgeleend.