Gudde begint half december in Kuip

ROTTERDAM - Eric Gudde (53) gaat pas half december aan de slag als algemeen directeur van Feyenoord. De nieuwe beleidsbepaler en woordvoerder van de clubleiding wil eerst zijn baan als directeur van de Rotterdamse dienst Sport en Recreatie "fatsoenlijk" overdragen.

"Daartoe voel ik mij verplicht", liet de geboren Schiedammer maandag weten tijdens zijn presentatie in De Kuip. "Ik heb 4,5 jaar met veel plezier gewerkt bij Sport en Recreatie. Ik dacht dat ik de mooiste baan had van Rotterdam. Maar inmiddels weet ik dat de mooiste baan van Rotterdam op mij ligt te wachten. Bij Feyenoord."

Mededirecteuren

Gudde gaat als voorzitter van de directie fungeren, met Onno Jacobs (financiën) en Chris Woerts (commercie) als mededirecteuren.

De voormalige amateurvoetbaltrainer (Excelsior'20, Excelsior Maassluis, Spijkenisse) heeft algemene zaken en voetbalzaken in zijn takenpakket. Peter Bosz blijft technisch manager van Feyenoord.

Interim-directeur Peter Vogelzang, die momenteel vakantie viert, zal tot eind december in deeltijd werkzaam zijn in De Kuip.

NUwerk

Tip de redactie