MILAAN - In de jacht op de landstitel verloor AC Milan zaterdagavond wederom twee dure punten. Op bezoek bij het laaggeklasseerde Reggina kwam de nummer drie van de Serie A voor de derde achtereenvolgende keer in de competitie niet verder dan een gelijkspel: 0-0. De achterstand op koploper Juventus liep op tot acht punten.

De Oude Dame uit Turijn had geen kind aan aan Modena: 3-0. Nedved scoorde tweemaal, Trezeguet eenmaal. Internazionale komt zondag in actie. Bij een overwinning op Como heeft de nummer twee van de competitie drie punten minder dan Juventus.

Maldini

Bij AC Milan werkte Paolo Maldini zijn vijfhonderdste wedstrijd in de Serie A af. Hij was in de 23e minuut met een afstandsschot dichtbij de openingstreffer. Ook Clarence Seedorf had bijna succes. Hij raakte echter de buitenkant van de paal. Reggina speelde de laatste tien minuten met tien man. Doelman Emanuele Belardi kreeg de rode kaart omdat hij de bal buiten zijn eigen strafschopgebied met de hand beroerde.

Inter

Inter bleef wél in het spoor van Juventus. De Milanezen versloegen Como zondag gedecideerd met 4-0. Vieri tekende na de rust voor de derde en vierde treffer, daarvoor opende Batistuta de score en verdubbelde Di Biagio de voorsprong. Door de overwinning hield Inter de achterstand op drie punten.

Lazio

Ook Lazio, de nummer vier op de ranglijst, maakte geen fout. De Romeinse werkgever van Jaap Stam won voor eigen publiek ruim van Empoli. De bezoekers kwamen al na vijf minuten op voorsprong door Busce.

Claudio Lopez maakte enkele minuten later echter al gelijk. Vanaf dat moment heerste Lazio. Dat resulteerde voor rust in nog een treffer van Corradi. In de tweede helft bepaalden Simeone en Castroman de eindstand op 4-1.