AMSTERDAM - Feyenoord en Real Madrid hebben een akkoord bereikt over Royston Drenthe, meldt De Telegraaf. De Rotterdamse voetballer zou voor 13 miljoen euro naar de Spaanse hoofdstad vertrekken.

NUVIDEO##http://www1.nu.tv/home/video/show/4087 Volgens de ochtendkrant is de arbitragezaak die Drenthe had aangespannen nu van de baan. Hij zou bij de Madrilenen nog deze week een contract tekenen voor vijf jaar.

Tegenover het AD zei de jonge voetballer nog niet op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. "Dat is nieuw voor me. Goed om te horen, natuurlijk, maar ik weet zelf nog van niks. Of dit mijn laatste training was? Geen idee, misschien ben ik er morgen ook nog wel."

De Telegraaf weet ook te melden dat de onderhandelingen over Arjen Robben in een impasse zijn geraakt.

Pranjic

Dezelfde krant noemt Danijel Pranjic als opvolger voor Drenthe. Hij zou voor Feyenoord een belangrijke gegadigde zijn voor het gat dat Drenthe achterlaat.

Koller

AZ lijkt zijn spitsenarsenaal weer uit te gaan breiden. De nieuwe naam die de rondte doet in Alkmaar is Jan Koller. De grote Tsjechische aanvaller staat volgens De Telegraaf ook in de belangstelling van FC Twente.

Koller maakte naam bij Anderlecht en Borussia Dortmund, en als aanvalsleider van het Tsjechische elftal. Hij staat momenteel onder contract bij AS Monaco, waar hij zou mogen vertrekken.