AMSTERDAM - Real Madrid heeft Feyenoord laten weten niet verder te zullen bieden op Royston Drenthe. De Rotterdammers willen 17 miljoen, de Spaanse club gaat niet verder dan 12,5 miljoen euro.

Volgens De Telegraaf gaat de Spaanse kampioen nu op zoek naar een ander talent voor de linkerkant.

Intentie

De leiding van Feyenoord is duidelijk over de interesse voor de speler. Een woordvoerder zei woensdag tegenover NU.nl dat de club de intentie heeft om Drenthe nog minimaal een jaar voor de club te behouden.

"Onze mening over Royston Drenthe is duidelijk. Feyenoord wil de speler niet kwijt. Wij zullen Drenthe alleen verkopen indien er een aanbod komt dat we niet kunnen weigeren. In die fase zitten we niet."

Robben

Madrid heeft de gesprekken met Chelsea over Arjen Robben wel weer hervat, meldt dezelfde ochtendkrant. De aanvaller zou aan zijn Londense werkgever hebben medegedeeld dat hij open staat voor een overgang naar de Madrilenen.

Koevermans

Nu AZ zich opnieuw heeft versterkt met een aanvaller, ziet Feyenoord zijn kans schoon opnieuw bij AZ aan te kloppen voor Danny Koevermans. De kans op speelminuten lijkt na de komst van Graziano Pellè naar Alkmaar niet groter te zijn geworden voor de international. Volgens VI.nl gaat Feyenoord opnieuw bieden op de Schiedammer.