LONDEN - Manager Alex Ferguson van Manchester United wil absoluut niet dat zijn spelers het laat maken op het verjaardagsfeestje van Brooklyn Beckham, de zoon van sterspeler David. Om negen uur 's avonds moeten ze thuis zijn, aldus heeft de manager volgens de Engelse krant The Sun verordonneerd.

Indien Ferguson de volgende dag foto's onder ogen komt van feestende voetballers, houdt hij een week salaris in. De manager eist discipline van zijn spelers, omdat hij dit seizoen prijzen wil winnen. United verloor zondag al de finale van League Cup van Liverpool en Ferguson wil niet net als vorig seizoen alle belangrijke prijzen mislopen.

Verjaarspartijtje

Beckham heeft al zijn teamgenoten uitgenodigd voor de verjaarspartij van Brooklyn, die dinsdag vier jaar wordt. Gary Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes en Ole Solskjaer hebben de uitnodiging aanvaard en zullen zich mengen onder vele gasten uit de showbizz. De feestjes van Brooklyn willen nog wel eens uit de hand lopen; over het algemeen wordt het erg laat en vloeit de champagne rijkelijk.