DELRAY BEACH - Raemon Sluiter heeft moeite om zijn vorm van Rotterdam te hervinden. De 24-jarige tennisser, twee weken terug finalist in het toernooi in zijn woonplaats, kwam opnieuw niet verder dan de eerste ronde in een ATP-toernooi.

In Delray Beach was de drie jaar jongere Georgiër Irakli Labadze te sterk voor de nummer 52 van de wereld. Vorige week ging Sluiter kopje onder in de eerste ronde van het toernooi in Kopenhagen. Sluiter, in het Amerikaanse toernooi als zesde geplaatst, verloor in twee sets. De eerste in een tiebreak (6-8), de tweede met 7-5.

Agassi

Andre Agassi leed maandag, na twaalf overwinningen op rij, zijn eerste nederlaag van dit jaar. De Amerikaanse nummer twee van de wereld, winnaar van de Australian Open, ging onderuit in de eerste ronde van het tennistoernooi in Scottsdale tegen de Zweed Thomas Enqvist. De setstanden waren 6-7 6-4 6-1.

Seles

Monica Seles heeft zich teruggetrokken uit het toernooi van Indian Wells, het eerste in de masters serie dat woensdag begint. De Amerikaanse, nummer tien van de wereld, heeft een voetblessure. Seles won het toernooi in 1992.