MADRID - Real Madrid voert gesprekken met Feyenoord over de overgang van Royston Drenthe. Dat heeft voorzitter Ramon Calderon van de kampioen van Spanje woensdag bevestigd.

"De interesse is er maar de onderhandelingen zijn nog niet in een vergevorderd stadium", verklaarde de preses voor de microfoon van de zender Onda Cero.

Real Madrid is niet de enige club met interesse voor Drenthe. Volgens de Engelse kwaliteitskrant Independent wil Chelsea het talent voor een bedrag van 10 miljoen euro overnemen. De club zou bereid zijn om Drenthe vervolgens nog even bij Feyenoord te laten voetballen.

Reactie

De persvoorlichter van Feyenoord bevestigde woensdagochtend tegenover NU.nl dat diverse clubs zich officieel gemeld hebben voor het talent. "Maar wij willen Drenthe houden en doen verder geen mededelingen", aldus de zegsman. "Er is geen deal, met welke club dan ook."

Drenthe maakte dinsdagavond zijn rentree in het rood-witte shirt. Na de successen met Jong Oranje genoot hij met Ron Vlaar en Luigi Bruins van een langere vakantie. Tussen zijn nieuwe teamgenoten voelden de jeugdinternationals zich direct op hun gemak, en maakten beiden een doelpunt in het oefenduel tegen VV Reunië.