MUNCHEN - Oliver Kahn heeft bekend een buitenechtelijkeaffaire te hebben. De doelman van Bayern München en de Duitsenationale ploeg gaf, onder druk van diverse publicaties in bladenen kranten, toe dat er "ook een andere vrouw in zijn leven" isnaast zijn eega Simone. Het echtpaar Kahn verwacht binnenkort huntweede kind.

Kahn erkende dat hij privé-problemen heeft. De keeper isverwikkeld in een affaire met een 21-jarige vrouw, die alsbarkeeper werkt in een nachtclub in München. Hij werd al een paarkeer gesignaleerd met zijn verovering.

Oliver Kahn trad in 1999 in het huwelijk met Simone (31). Hetechtpaar heeft een dochter van vier jaar en verwacht over tweeweken het tweede kind. Het gezin Kahn geldt in Duitsland als eendroompaar. Kahn is zowel binnen als buiten het veld zeer populair.Zijn optreden bij de WK in Azië werd beloond met de gouden bal voorde beste speler van het toernooi.

Khan hield zaterdag de nul voor Bayern tegen Energie Cottbus. Dekoploper won met 2-0 en stevent onbedreigd op de titel af.