AMSTERDAM – Bert van Marwijk heeft zijn selectie voor het komende voetbalseizoen nog niet rond. De nieuwe trainer zou zaterdag op de eerste training van Feyenoord graag nog twee ervaren krachten presenteren.

Volgens de Telegraaf is de Rotterdamse club in gesprek met Jon Dahl Tomasson, die bij het Duitse VfB Stuttgart onder contract staat. De trainer en de aanvallende middenvelder werkten eerder al samen bij Feyenoord, toen de UEFA Cup binnengehaald werd.

De Deense international zou ook een aanbieding van het Spaanse Villarreal in beraad hebben.

Landzaat

Naast Tomasson staat Denny Landzaat ook nog op het verlanglijstje van Feyenoord, meldt AD Sportwereld. De middenvelder werd in zijn AZ-tijd al gepolst door Feyenoord en is bij zijn huidige club Wigan Athletic al voor de tweede keer benaderd. Of hij oren heeft naar een terugkeer naar de Nederlandse velden, kon zijn zaakwaarnemer niet bevestigen.

Het Algemeen Dagblad zegt dat voor Feyenoorder Royston Drenthe ook Chelsea in de markt is. Eerder gaf Real Madrid al aan de linkspoot in te willen lijven.

Adriaanse

Co Adriaanse moet de nieuwe trainer worden van FC Utrecht. De Telegraaf meldt dat de club bezig is de oefenmeester naar de Domstad te halen. Eerder wees de trainer een aanbod van Feyenoord tot tweemaal toe af.