AMSTERDAM - Het Ajax-publiek verwelkomt donderdag Jürgen Colin bij de eerste training van het nieuwe seizoen. De verdediger van Norwich City krijgt bij de Amsterdammers drie weken de tijd om een vierjarig contract te verdienen, meldt de Telegraaf maandag.

Colin (26) is een product uit de PSV-opleiding. Naast een aantal wedstrijden in de Eindhovense hoofdmacht speelde de verdediger voor het Belgische Genk en NAC uit Breda.

Sinds de zomer van 2005 speelt hij voor het Engelse Norwich. Bij NAC werkte hij in het seizoen 2002-2003 samen met Henk ten Cate, de trainer die nu moet beoordelen of hij het Ajax-niveau aan kan.

Drenthe

Voor Feyenoorder Royston Drenthe blijft de interesse van enkele vooraanstaande clubs aanwezig. Technisch directeur Bosz zegt in Sportweek dat er concrete interesse is voor het linksbenige talent. Daaronder valt ook Real Madrid, aldus Bosz.

Drenthe bekijkt na zijn vakantie samen met zijn zaakwaarnemer André Wasiman wat de aanbiedingen zijn.

Koeman

Erwin Koeman, de trainer die Drenthe dit seizoen liet doorbreken, is in beeld bij FC Utrecht. Volgens het Algemeen Dagblad worden ook Gert Kruys, Frans Adelaar en John van Loen genoemd om Foeke Booy op te volgen in de Galgenwaard.

Robben

Volgens de Telegraaf heeft de Madrileense club zich bij Chelsea gemeld voor Arjen Robben. De international en zijn Londense werkgever zijn al enkele maanden in gesprek over een contractverlenging tot 2012, maar hebben daar nog geen akkoord over bereikt.

Zijn ploeggenoot Khalid Boulahrouz kan ook naar Spanje. Sevilla wil de verdediger graag inlijven. De Telegraaf meldt dat ook Real Zaragoza interesse heeft.

Castelen

De ochtendkrant weet ook te melden dat Romeo Castelen dichtbij een overgang naar Paris Saint-Germain is. Castelen moet Feyenoord drie miljoen euro opleveren. De flankaanvaller moet in de Franse hoofdstad Bonaventure Kalou opvolgen, die daar op de transferlijst staat.