ROTTERDAM - Feyenoord heeft voor de tweede keer dit seizoen een keepersprobleem. De Rotterdamse club treft zondag in de competitie op eigen veld FC Groningen, maar de eerste vier doelmannen kampen met blessures. Begin december zaten zelfs de eerste vijf keepers geblesseerd aan de kant.

De twee voornaamste sluitposten, Edwin Zoetebier en Patrick Lodewijks, worden vrijdag en zaterdag intensief behandeld in de hoop dat een van beiden zondag fit is. Zoetebier, al maanden gekwetst aan een kniepees, keepte eerder deze week een wedstrijd met Jong Feyenoord. Daaraan hield hij toch weer klachten over. Lodewijks, zijn eerste vervanger, heeft een huidinfectie aan het onderbeen.

Carlo l'Ami, doelman nummer drie, revalideert nog altijd nadat hij in december zijn schouderbanden had ontwricht in een duel met Heerenveen. Ronald Graafland, de vierde sluitpost, heeft rugklachten. Slechts Bas van Wegen, de vijfde doelman bij Feyenoord, is momenteel volledig fit.

De medische staf van Feyenoord beslist zaterdag in overleg met trainer Bert van Marwijk wie zondag het doel verdedigt. Voor zowel Zoetebier als Lodewijks moet zaterdag blijken of de behandeling op tijd is aangeslagen.