AMSTERDAM - Heerenveen-speler Afonso Alves staat in de nadrukkelijke belangstelling van Lokomotiv Moskou, meldt Voetbal International woensdag. De Russen zouden de onderhandelingen met zijn werkgever sc Heerenveen al gestart zijn.

Het blad meldt dat Lokomotiv vijftien miljoen euro over heeft voor de topscorer van de Eredivisie. De Braziliaanse international zou bij een transfer vijf keer zoveel gaan verdienen.

Vincken

VI meldt ook dat Tim Vincken de kans groot acht dat hij volgend seizoen niet in het rood-witte shirt van Feyenoord speelt. De rechteraanvaller wil meer speeltijd en denkt die in Rotterdam niet te krijgen. "Een lekkere serie heb ik nooit kunnen maken. Misschien volgend jaar. Ik weet dat het op deze manier niet verder kan." De snelle flankspeler geeft ook aan dat gesprekken over een vertrek, al dan niet op tijdelijke basis, al plaatsvinden.

De Mul

Het voetbalmagazine heeft ook nieuws over Ajax. Als Sevilla Tom de Mul over wil nemen van de Amsterdamse club, moet het vier miljoen euro neerleggen. De gesprekken met de Spaanse topclub zijn momenteel gaande.