AMSTERDAM - Arjen Robben speelt volgend seizoen niet voor Real Madrid. Donderdag verklaarde Real-voorzitter Ramón Calderón in Spaanse media dat zijn club met Chelsea en de speler in gesprek is over een transfer.

"Goh, dat is opmerkelijk, want ik heb met helemaal niemand van Real gesproken", reageert vader en zaakwaarnemer Hans Robben vrijdag in het AD.

"Ik dacht toch dat iedereen nu wel zou weten dat Arjen op het punt staat zijn contract bij Chelsea te verlengen tot medio 2012. Daarin is niets veranderd", verklaart Robben senior stellig.

Drukke werkzaamheden

Hans Robben verwacht zaterdag een definitieve afspraak te maken met Chelsea's algemeen directeur Peter Kenyon om te praten over de contractverlenging. "Dat hadden we el eerder willen doen, maar dat is er door de drukke werkzaamheden van hem niet van gekomen."

Chelsea is verontwaardigd over de uitspraken van Calderón. "Chelsea zal de wereldvoetbalbond Fifa vragen deze illegale actie te onderzoeken", zei Kenyon. "Er zijn geen contacten tussen Chelsea en vertegenwoordigers van Real Madrid over Robben geweest."