AMSTERDAM - Claudio Pizarro komt volgend seizoen uit voor Chelsea. Volgens de Britse krant The Times tekent de Peruaanse international een contract voor vier jaar. Coach José Mourinho zou ook de Braziliaan Alex naar Stamford Bridge halen.

Pizarro speelde liefst zes jaar voor Bayern München en was toe aan een nieuwe uitdaging. Chelsea neemt de aanvaller gratis over, omdat zijn contract in Duitsland afliep.

Bij de club van miljardair Roman Abramovitsj staan ook de aanvallers Didier Drogba, Salomon Kalou en Andrei Sjevtsjenko op de loonlijst. De club liet Hernan Crespo deze week weten dat hij naar Internazionale mag vertrekken. De Argentijn had aangegeven liever in de Italiaanse competitie te voetballen.

Alex

De Telegraaf weet te melden dat Alex niet meer terugkeert in het PSV-shirt. De sterke verdediger stond al onder contract bij Chelsea en lijkt volgend seizoen ook echt in Londen aan spelen toe te gaan komen.

PSV heeft al aangegeven niet per se een opvolger voor de stopper te zullen halen, omdat zij met eigen middelen denken het landskampioenschap te kunnen consolideren.