AMSTERDAM - Aan de soap rondom het mogelijke trainerschap van Co Adriaanse bij Feyenoord lijkt vrijdag een einde te gaan komen. Volgens het AD brengen de partijen nog voor het weekend naar buiten of zij met elkaar in zee gaan.

Vorige week vloog een delegatie van de Rotterdamse club naar de Oekraïne om de trainer een voorstel te doen. Adriaanse gaf aan bedenktijd nodig te hebben. Die tijd begint nu te dringen, omdat de club op spelersvlak af moet wachten wie volgend seizoen de trainingen gaat verzorgen, zei technisch directeur Peter Bosz tegen de krant.

De woordvoerder van Adriaanse, Willem Zeijlmans, speelt het balletje door naar de Rotterdamse club. "Het is aan de club om eventueel nieuws naar buiten te brengen."

Twijfels

Het weekblad Voetbal International meldt deze week dat de coach zijn twijfels heeft of het Rotterdamse publiek een trainer met een Amsterdamse achtergrond wel accepteert. Op diverse polls op supportersites blijkt echter dat Adriaanse torenhoog favoriet is onder het Legioen.

Afgezegd

Volgens de Telegraaf heeft Adriaanse Feyenoord al afgezegd. De krant verwacht dat de trainer in afwachting is van een grote club die komend seizoen wel Europees voetbal speelt. Volgens 'de krant van wakker Nederland' zijn de overgebleven kandidaten de Noor Trond Sollied, Foeke Booy, Willem van Hanegem en Ron Jans.