ATHENE - De Griekse politie heeft een 28-jarige Brit aangehouden die probeerde vijftig valse kaarten voor de Champions League-finale te verkopen. De man wilde de toegangsbewijzen voor 58.000 euro overdoen aan een Italiaans reisbureau. "De man is dinsdag gearresteerd", aldus een woordvoerder van de Griekse politie.

Liverpool en AC Milan treffen elkaar woensdag in de eindstrijd. Op de zwarte markt werd de laatste dagen meer dan 5000 euro gevraagd voor een ticket.

Vechtpartij

Er brak in de nacht van dinsdag op woensdag in een groep dronken aanhangers een vechtpartij om een kaart uit. Twee Engelse fans raakten daarbij gewond.

Zenden

Trainer Rafael Benitez van Liverpool kan woensdagavond vanaf 20.45 uur tijdens de finale van de Champions League tegen AC Milan toch over Boudewijn Zenden beschikken. De middenvelder is op tijd hersteld van een enkelblessure.

Zenden heeft zijn pijnlijke gewricht in Athene laten verdoven. Het is nog onduidelijk of dat gevolgen heeft voor de oefentrip van het Nederlands elftal naar Azië. Ook Dirk Kuijt maakt deel uit van de basisformatie van Liverpool. Bij AC Milan begint Clarence Seedorf. Hij kan de Champions League voor de vierde keer winnen.

Opstelling

Opstelling: AC Milan: Dida; Oddo, Nesta, Maldini en Jankulovski; Gattuso, Ambrosini, Pirlo en Seedorf; Kaka en Inzaghi. Liverpool: Reina; Finnan, Agger, Carragher en Riise; Pennant, Mascherano, Alonso, Gerrard en Zenden; Kuijt.