AMSTERDAM - Manchester United kan woensdagavond in het Champions League-duel met AC Milan waarschijnlijk beschikken over Rio Ferdinand en Nemanja Vidic. De terugkeer van de verdedigers op het trainingsveld komt manager Alex Ferguson goed uit.

Manchester kampt dit seizoen met veel blessureleed in de laatste linie. Een gebroken sleutelbeen hield Vidic aan de kant, Ferdinand kwam enkele wedstrijden niet in actie vanwege liesklachten.

Saha

Ook spits Louis Saha is mogelijk inzetbaar tegen de ploeg van Clarence Seedorf. De aanvaller had te maken met hamstringproblemen maar lijkt op tijd fit voor de return. De Engelsen verdedigen in San Siro een 3-2 voorsprong.

Chelsea

Ook in de andere halve finale van de Champions League is er nieuws van het blessurefront. Andrei Sjevtsjenko is er niet bij tegen Liverpool. Trainer Mourinho kan wel weer een beroep doen op Arjen Robben.

De Nederlander was er zes weken uit vanwege een knieblessure, en keert sneller terug dan verwacht. De Engelse kampioen verdedigt een 1-0 voorsprong uit het heenduel.