AMSTERDAM - Hans van de Haar keert mogelijk terug naar zijn oude liefde De Graafschap. De promovendus probeert de 32-jarige aanvaller los te weken bij RKC Waalwijk, meldt Omroep Gelderland.

De 'Superboeren' hebben inmiddels een oriënterend gesprek gevoerd met Van der Haar, die in zijn periodes in Doetinchem tot 28 treffers kwam. In de zomer van 2003 kaapte FC Utrecht de populaire spits weg uit de Achterhoek.

Buitenlands avontuur

Van der Haar is er nog niet over uit waar hij zijn voetballoopbaan gaat vervolgen. Tegenover de omroep zei hij: "Het staat er hetzelfde voor als in januari. Ik zou wel willen, maar het verschil is dat het nu om eredivisie gaat. Ik twijfel wel, omdat ik ook mogelijkheden heb in het buitenland. Het thuisfront heeft liever dat ik in Nederland blijf, maar dit is misschien mijn laatste kans op nog eens een buitenlands avontuur."

Van der Sloot

Eerder deze week versterkte de kampioen van de Jupiler League zich met Marcel van der Sloot. De middenvelder komt over van TOP Oss. De Graafschap hoeft voor Van der Sloot geen transfersom te betalen, omdat de speler aan het einde van dit seizoen transfervrij is.