NOORDWIJKERHOUT - Wielrenner Juan Antonio Flecha is de kopman van Rabobank komende zondag in de voorjaarsklassieker Parijs-Roubaix. De Spanjaard eindigde vorig jaar als derde in de 'Hel van het Noorden'.

Flecha krijgt in de kasseienkoers een aantal geroutineerde knechten mee. Leon van Bon is het meest ervaren; hij komt zondag voor de twaalfde keer aan de start van Parijs-Roubaix.

Van Heeswijk

Max van Heeswijk, Pedro Horrillo en Jan Boven staan voor de zevende keer aan het vertrek. De Rus Dmitri Kozontsjuk, Bram de Groot en Rick Flens maken hun debuut.

Mathew Hayman ontbreekt noodgedwongen in de zware klassieker, die deel uitmaakt van de ProTour. De Australiër brak woensdag in Gent-Wevelgem zijn elleboog bij een val in de afdaling van de Kemmelberg.

Knaven

De deelname van Servais Knaven aan Parijs-Roubaix is onzeker. De wielrenner van T-Mobile liep bij een val in Gent-Wevelgem woensdag enkele gekneusde ribben op. "Hij heeft er behoorlijk last van", zei ploegleider Tristan Hoffman, die nog wel even geduld heeft met zijn voormalig ploeggenoot bij TVM, donderdag.

Knaven won Parijs-Roubaix in 2001. Mocht hij niet op tijd fit zijn, dan is de Amerikaan Aaron Olson zondag zijn vervanger.