UTRECHT - Dirk Kuijt spant geen arbitragezaak aan tegen FC Utrecht. De spits heeft met de club een regeling getroffen over de betalingen waarop hij nog recht heeft. Verder blijft Kuijt tot het einde van het seizoen spelen bij de club uit de Domstad.

Kuijt dreigde de club aan te klagen omdat hij nog tekengeld tegoed heeft. Dit bedrag zou hoger zijn dan een jaarsalaris. Zou hij het geld niet snel krijgen, dan wilde de aanvaller transfervrij vertrekken. Kuijt staat in de belangstelling van verschillende clubs, onder meer Feyenoord.

FC Utrecht, dat grote financiële problemen heeft, is er na lange besprekingen toch uitgekomen met de speler. Volgens zijn zaakwaarnemer Piet Buter is een complexe regeling getroffen, maar krijgt Kuijt uiteindelijk wel het geld waar hij nog recht op heeft.

Kuijt, die een contract heeft tot 2004, blijft tot het einde van het seizoen bij Utrecht. De 22-jarige geboren Katwijker kan ook volgend seizoen bij Utrecht blijven, maar hij mag deze zomer uitkijken naar een andere club.