SEPANG - Het Spyker-team is er niet in geslaagd de finish te bereiken in de Grand Prix van Maleisië. Adrian Sutil ging al in de eerste ronde van de baan. Christijan Albers kreeg enkele ronden later af te rekenen met motorpech.

Ook de tweede Grand Prix van het Spyker team verliep niet volgens wens. Al in de eerste ronde ging het mis voor Adrian Sutil.

"Ik had een goede start en haalde meerdere wagens in. Bij het aanremmen van de vierde bocht brak er echter iets aan de achterkant en daardoor verloor ik de controle over de wagen. Jammer, want je kijkt toch altijd uit naar de race en het is balen wanneer je maar een halve ronde kan rijden."

Tot overmaat van ramp voor het Nederlandse team liep het even later ook mis met hun tweede wagen.

"Wat een zonde. Ik had echt vertrouwen in een goed resultaat. Ik kon het tempo van de wagens voor me goed volgen. Maar toen gaf de versnellingsbak er plots de brui aan en toen ik de pits opzocht vatte de motor vuur", legt Albers zijn wedstrijdeinde uit. "Ik kan alleen maar hopen dat we volgende week in Bahrein wel de kans krijgen om onze vooruitgang te demonstreren."