EINDHOVEN - Ondanks de povere resultaten van PSV in de nationale competitie sprak Liverpool-coach Rafael Benitez maandagavond in Eindhoven vol respect over PSV.

De trainer van PSV's komende tegenstander in de Champions League noemde de Eindhovenaren een goede tegenstander, met goede spelers.

Tellen

Dat PSV dinsdag Alex en Arouna Koné mist, zegt Benitez niet veel. "Elk team heeft zijn eigen problemen. Bij ons is Luis Garcia geblesseerd en kan Sissoko niet spelen vanwege een schorsing. Het blijven twee wedstrijden in de knock-outfase. We moeten op onze tellen passen."

Arsenal

Liverpool had een fantastische voorbereiding op het duel met PSV. Afgelopen weekeinde versloeg de formatie Arsenal met maar liefst 4-1. "Natuurlijk hebben we nu een hoop vertrouwen", aldus Benitez. "Maar we moeten oppassen dat we niet teveel vertrouwen hebben. In voetbal weet je het immers nooit."

Benitez heeft weinig problemen in zijn elftal. Craig Bellamy, die het duel met Arsenal miste wegens lichte rib- en enkelklachten, is weer opgenomen in de selectie. Ook Steve Finnan en Sami Hyypiä zijn van de partij. Het afgelopen weekeinde kregen ze rust.