ROTTERDAM - Feyenoord brengt komende week een bod uit opJorge Acuna. De Chileense middenvelder maakte tijdens zijn stagebij de Rotterdamse club een goede indruk op oefenmeester Bert vanMarwijk. De 24-jarige speler verblijft inmiddels weer in zijngeboorteland. Hij hoopt dat zijn werkgever Universidad Catolica enFeyenoord snel overeenstemming bereiken.

De belangstelling van de Rotterdammers voor Acuna staat los vande interesse voor Simon Cziommer. Feyenoord spreekt komende weekmet de middenvelder van FC Twente en zijn zaakwaarnemer over eenovergang aan het einde van het seizoen.

Overtuigen

De kans is klein dat Feyenoord de selectie met een tweedeKoreaan gaat versterken. Nam-Il Kim kon trainer Van Marwijk zondagtijdens de gewonnen oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (7-0) nietecht bekoren. "Hij heeft me niet kunnen overtuigen", zei deoefenmeester, die Nam-Il Kim na vijftig minuten wisselde. "Al kunje na zo'n eerste wedstrijd niet echt een oordeel geven. Ik heb hemin ieder geval aan het werk gezien."

Enkelblessure

Voor de Koreaan Chong-gug Song komt de hervatting van decompetitie te vroeg. Hij heeft nog steeds last van eenenkelblessure, die hij vlak voor het begin van de winterstoptijdens de verloren uitwedstrijd bij Heerenveen opliep. Song hooptover twee weken weer fit te zijn, maar traint voorlopig nog nietmet zijn ploeggenoten mee.