Conor McGregor heeft zich donderdagavond in New York flink misdragen bij een persmoment van de UFC, de grootste Mixed Martial Arts-organisatie ter wereld.

Op beelden is te zien dat de ongenodigde MMA-vechter een verkeershek richting een busje gooit en ook een prullenbak vernielt, waarna hij in bedwang moet worden gehouden door beveiligers. 

Volgens ESPN liep de Amerikaanse vechter Michael Chiesa lichte verwondingen op aan zijn voorhoofd door het agressieve gedrag van McGregor, die zich waarschijnlijk misdroeg uit frustratie over het verliezen van zijn wereldtitel.

McGregor werd in november 2016 kampioen in het lichtgewicht door Eddie Alvarez te verslaan, maar die titel werd onlangs van hem afgepakt omdat hij sindsdien geen enkele keer in actie kwam.

Zaterdag bij UFC 223 strijden de Amerikaan Max Holloway en de Rus Khabib Nurmagomedov in het Barclays Center om de van McGregor afgepakte wereldtitel in die gewichtsklasse. Naar verwachting zal McGregor de winnaar na afloop direct uitdagen voor een gevecht.