Rico Verhoeven en Remy Bonjasky staan volgend jaar tegenover elkaar in de ring. De twee kickboksers lieten zaterdagavond bij Ziggo Sport weten dat ze het nog altijd tegen elkaar willen opnemen.

Bonjasky en Verhoeven schudden elkaar de hand toen ze werd gevraagd of ze in 2018 tegen elkaar zullen vechten. Ze waren naar eigen zeggen nog niet tot een deal met organisator Glory gekomen.

Verhoeven daagde Bonjasky in februari uit voor een gevecht. 'The Flying Gentleman' liet vervolgens weten de uitdaging van de 28-jarige Brabander aan te gaan. "Ik ga het doen", zei hij destijds. "Ik heb iets meer dan een half jaar nodig om fit te worden."

Het was echter onduidelijk wanneer Verhoeven en Bonjasky het tegen elkaar zouden opnemen. Het gevecht zou in eerste instantie waarschijnlijk dit jaar plaatsvinden.

Bonjasky geldt als één van de beste kickboksers aller tijden. Hij won onder meer drie keer de prestigieuze K1-World Grand Prix.

De 41-jarige Bonjasky kondigde al meerdere malen zijn afscheid van de vechtsport aan, maar hij maakt op zondag 29 oktober zijn comeback in de ring. Hij neemt het bij de World Fighting League in Almere op tegen Melvin Manhoef.

Verhoeven verdedigt eind dit jaar tegen de Belgische Marokkaan Jamal Ben Saddik zijn wereldtitel in het zwaargewicht.