Rico Verhoeven en Badr Hari willen opnieuw tegen elkaar vechten nadat Hari tijdens de prestigieuze partij van zaterdagavond in Oberhausen moest opgeven met een armblessure.

De Nederlandse Marokkaan staakte de strijd in de tweede ronde. Zijn arm is vermoedelijk gebroken. Verhoeven werd daardoor als winnaar uitgroepen.

"Helaas eindigde het zo, maar het is wat het is", zei Verhoeven in een eerste reactie. "Ik heb meteen tegen hem gezegd: zo wil ik eigenlijk niet winnen. Ik heb hem al mijn respect gegeven."

"Dit gaan we opnieuw doen. Niet alleen voor ons, maar ook voor jullie'', schreeuwde de 27-jarige Brabander richting de afgeladen volle zaal met 12.000 uitgelaten fans in Oberhausen.

"Alle fans, of ze hier nu voor Badr waren of voor mij, waren geweldig. Ik wilde laten zien dat ik de beste ben, hij wilde laten zien dat hij het nog steeds kan. Mijn plan was om het eerst te laten uitrazen. Met zijn eerste klap haalde hij meteen een wond op mijn neus weer open. Helaas eindigde het gevecht zo."

Hari

Ook de 32-jarige Hari liet weten graag opnieuw de ring in te willen met Verhoeven. "Ik moet dan eerst weer in orde zien te komen, dat gaat snel gebeuren. Daarna ga ik terug de sportschool in en zal ik hem verslaan."

"Hij is nog niet de beste, maar hij is een heel gevaarlijke jongen. Ik had echt het gevoel dat ik tegen een man in de ring stond. Niemand wilde dat het gevecht zo eindigde."

Desondanks vond Hari dat hij goed was begonnen aan het gevecht. "Hij kent mijn kracht nu. Ik was sterk, ik raakte hem op zijn neus en in zijn gezicht. Ik zweer je: volgend jaar pak ik je."