De Minnesota Timberwolves hebben woensdagavond bij de rentree van Kevin Garnett met 97-77 gewonnen van de Washington Wizards.

De power forward, die eerder deze maand overkwam van de Brooklyn Nets, kreeg voor de wedstrijd een staande ovatie van de toeschouwers in het Target Center.

Garnett speelde negentien minuten mee en maakte vijf punten. De Timberwolves herstelden zich tegen de Wizards van een zwakke beginfase.

"Ik heb me nooit gerealiseerd dat de fans me zo hebben gemist", aldus de 38-jarige Amerikaan, die tussen 1995 en 2007 al uitkwam voor de Timberwolves en nadien furore maakte bij de Boston Celtics.

Ondanks de overwinning staan de Timberwolves nog steeds stijf onderaan in de Western Conference van de NBA.

Hawks

Heel wat beter vergaat het de Atlanta Hawks dit seizoen. De koploper in de Eastern Conference won met 104-87 van Dallas Mavericks en boekte zo zijn 26e zege in de eigen Philips Arena.

De Duitser Dennis Schröder was uitblinker bij de Hawks met zeventien punten. Paul Millsap noteerde vijftien punten en acht rebounds.

Coach Rick Carlisle van de Mavericks had sterspeler Rajon Rondo voor straf buiten de ploeg gezet. De guard was tijdens de vorige wedstrijd tegen Toronto Raptors iets te fel in discussie gegaan met de trainer.