Zonder de geblesseerde LeBron James hebben de Cleveland Cavaliers dinsdagavond een nederlaag geleden in de NBA. De ploeg ging met 109-101 onderuit tegen de Atlanta Hawks.

James bleef aan de kant vanwege een lichte knieblessure. Kyrie Irving verving hem met 35 punten, negen assists en zes rebounds naar behoren. Het was evenwel niet voldoende om de Cavaliers naar de zege te leiden.

Paul Milsap was met 26 punten het beste op dreef voor de Hawks. Cleveland bezet de vijfde plaats in de Eastern Conference met achttien zeges en dertien nederlagen.

De Memphis Grizzlies versloegen de San Antonio Spurs met 95-87. De hoofdrol was voor Mike Conley van de Grizzlies, die dertig punten liet noteren.

De Los Angeles Lakers wonnen met 111-103 van de Denver Nuggets. Kobe Bryant maakte 23 punten en voegde er elf rebounds en elf assists aan toe.

In het duel tussen Dallas Mavericks en Washington Wizards kwamen zes spelers van de Mavericks uit op dubbele cijfers. De formatie uit Dallas won met 114-87 en boekte daarmee de derde overwinning op rij.