De internationale sportwereld leeft mee met Michael Schumacher. Via Twitter betuigen veel (oud-)sporters steun aan de voormalig Formule 1-coureur die in een ziekenhuis in Grenoble in coma ligt na zijn ski-ongeval van zondag.

Oud-tennisser Boris Becker roept iedereen op om te bidden. "Laat ons bidden voor een goed en snel herstel van Schumacher'', aldus de landgenoot van de zevenvoudig wereldkampioen die sinds kort de coach is van Novak Djokovic.

De Duitse NBA-ster Dirk Nowitzki laat op Twitter weten dat 'zijn gedachten bij Schumi' zijn. 

Lukas Podolski van Arsenal schrijft: ''Word snel beter Michael. Ik wens je het allerbeste mijn vriend.''

Alonso

Ook veel oud-collega's van Schumacher laten hun medeleven blijken. Felipe Massa, in 2006 teamgenoot van Schumacher bij Ferrari: ''Ik bid dat God je zal beschermen. Herstel spoedig Michael.''

Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso spreekt de wens uit 'spoedig positief nieuws' te horen. "Herstel snel Michael", aldus de coureur van Ferrari.

Jenson Button, wereldkampioen Formule 1 in 2009, laat weten: "Mijn gedachten zijn bij Schumacher in deze moeilijke tijd. Meer dan wie dan ook heeft hij de kracht om hier bovenop te komen." 

De Nederlandse oud-Formule 1-coureur Robert Doornbos houdt vertrouwen in een goed herstel: "Dit wordt zijn belangrijkste overwinning! You can do it champ!"