EINDHOVEN - Phillip Cocu doet voor zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer van PSV een beroep op dezelfde elf spelers als in het laatste duel van Fred Rutten.


Cocu houdt donderdag voor de return in de achtste finale van de Europa League tegen Valencia vast aan het elftal dat zondag van NAC Breda verloor (3-1).

Przemyslaw Tyton verdedigt opnieuw het doel van PSV. Andreas Isaksson, die zijn plek onder de lat zondag moest afstaan aan Tyton, behoort vanwege een schouderblessure niet tot de selectie. Khalid Sinouh zit daarom op de bank.

Bij Valencia zit Hedwiges Maduro in de selectie. De Nederlandse international stond sinds begin oktober aan de kant vanwege een zware enkelblessure en kan in Eindhoven als invaller zijn rentree maken. Valencia mist zijn geschorste topschutter Roberto Soldado.

PSV ging vorige week in Spanje met 4-2 onderuit en moet dus in ieder geval met twee doelpunten verschil winnen om de kwartfinales te kunnen bereiken. De return in het volgepakte Philips Stadion begint om 19.00 uur.