Elke week wordt in het magazine van NUsport een bekendheid uit de voetbalwereld geïnterviewd aan de hand van tien stellingen. Diens reactie op stelling nummer elf verschijnt op de website. Deze week geeft zaakwaarnemer Rodger Linse zijn mening.

11. Een bestuursfunctie bij ADO Den Haag zou een droom zijn.

“Ik heb wel iets met ADO, de club heb ik altijd gevolgd. Ook al omdat m’n opa Eddy Hartman daar de legendarische manager was."

"Het was m’n grote droom om bij ADO te voetballen, ik trainde al mee, maar vlak voordat ik de definitieve overstap zou maken, brak ik m’n been. Daar was ik echt kapot van. Een tweede kans is er niet meer gekomen."

“ADO blijft een mooie club, maar mijn ambities liggen niet op bestuurlijk vlak. Daarvoor vind ik m’n baan als zaakwaarnemer nog veel te leuk en afwisselend. Daar ligt mijn hart. Ik zou ook niet weten welke functie ik zou moeten vervullen. Nee, laat mij lekker vanaf de zijlijn toekijken bij ADO. Zonder mij komen ze er ook wel.”

Lees de overige tien stellingen, over onder anderen Ruud van Nistelrooij en Nigel de Jong, in het nieuwe magazine van NUsport dat vanaf dinsdag in de winkels ligt en ook op de iPad verkrijgbaar is.