Elke week wordt in het magazine van NUsport een bekendheid uit de voetbalwereld geïnterviewd aan de hand van tien stellingen. Diens reactie op stelling nummer elf verschijnt op de website. Deze week geeft Everton, de spits van Heracles Almelo, zijn mening.

11. Dat ik de duurste aankoop uit de Heracles-historie ben, maakt me beretrots.

“Het is een mooie eretitel, ja. Ik hoorde er pas van toen ik vorig seizoen mijn contract verlengde. Voorzitter Jan Smit zei het tegen me bij de ondertekening. Leuk."

“Ze hebben veel geld voor me betaald, maar aan de andere kant heb ik Heracles de afgelopen jaren veel goeds gebracht. Ik probeer elke training beter te worden en de club zo terug te betalen voor de investeringen die ze in me hebben gedaan."

"Ik zal nooit denken: ik ben de duurste aankoop, dus ik hoef me niet meer te bewijzen. Zo ben ik niet. Ik zal altijd hard blijven werken. Wie weet verdient Heracles mijn aankoopbedrag daardoor vanzelf terug.”

De antwoorden van Everton op de overige tien stellingen, over onder meer Gertjan Verbeek, Mauro en zijn wens om Nederlander te worden, zijn te lezen in het magazine van NUsport, dat nu in de winkels ligt en online bestelbaar is.