AMSTERDAM - Kampong stuntte zondag in de Rabo Hoofdklasse door in en van Bloemendaal te winnen. Laren zegevierde in Zeist na een spectaculaire wedstrijd tegen Schaerweijde.

Hurley - Oranje-Zwart 3-3 (1-2)
Het zelfvertrouwen dat OZ vorige week met de winst tegen Bloemendaal opdeed, kwam in de wedstrijd tegen Hurley goed van pas. Al binnen drie minuten stonden de bezoekers op een 1-0 achterstand.

De Eindhovenaren bleven echter koel en kwamen al snel via goals van Bob de Voogd en Simon Gougnard op voorsprong. In de hectische laatste drie minuten wist OZ nog een keer te scoren, maar door twee goals van Hurley kwam de Amsterdamse ploeg op het laatste moment nog langszij.

>> Klik hier voor details

Amsterdam - SCHC 2-1 (0-0)
De revanche waar Amsterdam zo sterk op uit was na het verloren duel tegen Rotterdam, bleek niet zo eenvoudig te realiseren. Lange tijd kon SCHC de thuisploeg tegenhouden en het lukte de Bilthovenaren zelfs om op voorsprong te komen door een goal van Tim Drummond.

Het tegendoelpunt schudde Amsterdam wakker waarna, door doelpunten van Taeke Taekema en Klaas Vermeulen, de thuisploeg op en over SCHC ging.

>> Klik hier voor details

Den Bosch - Rotterdam 1-2 (0-0)
Na de spectaculaire zege die Rotterdam woensdag op Amsterdam boekte, kon de wedstrijd tegen Den Bosch een niet te grote uitdaging worden. Maar de thuisploeg verraste.

Tot de 62e minuut hield Den Bosch hun tegenstander op 0-0 en door een goal van Matthijs Brouwer kwam het team zelfs op voorsprong. Roderick Weusthof en Robert van der Horst stelde echter in de slotfase orde op zaken.

>> Klik hier voor details

Bloemendaal - Kampong 0-2 (0-1)
Een grote stunt in Bloemendaal. Na het teleurstellende verlies vorige week tegen Pinoké staat Kampong weer in de middenmoot. Van die positie was in de wedstrijd tegen Bloemendaal niet veel te merken.

Vlak voor rust kwamen de Utrechters op voorsprong door een benutte strafcorner van Bruno van den Bosch. De stunt werd nog groter toen Constantijn Jonker tien minuten voor tijd de 0-2 maakte en daarmee de eindstand besliste.

>> Klik hier voor details

Schaerweijde - Laren 3-4 (2-1)
In het duel tussen de twee middenmoters leek Schaerweijde als sterkste uit de strijd te komen. De wedstrijd ging in eerste instantie gelijk op toen Chris Seddon namens de thuisploeg de eerste goal maakte en Laren-speler Eli Matheson snel daarna de 1-1 scoorde.

Daarna ontvouwde zich een spectaculaire wedstrijd op het veld in Zeist waarin nogmaals Matheson (2x) en Pat Harris Laren naar de overwinning schoten.

>> Klik hier voor details

Pinoké - HGC 1-1 (0-0)
Pinoké had grote moeite met HGC. In de tweede helft kwam de ploeg zelfs op een achterstand nadat Timmo Kranstauber voor de bezoekers de score opende.

Vijf minuten later tekende Lucas Judge al voor de gelijkmaker. Verder dan dat kwamen de mannen van Pinoké niet.

>> Klik hier voor details