AMSTERDAM - De 'winning streak' van MOP lijkt definitief voorbij te zijn. Kampong was te sterk voor de hockeysters uit Vught. Klein Zwitserland staat ook na deze competitieronde nog steeds stijf onderaan.

Hurley - Rotterdam 1-4 (0-2)
Redelijk onverwachts wisten de Rotterdamse vrouwen in de wedstrijd tegen Hurley de boventoon te voeren. De hockeysters uit de Maasstad verloren al vijf wedstrijden in de competitie, maar alles leek te kloppen in het duel tegen Hurley. Het tegendoelpunt kon daar niets aan veranderen.

>> Klik hier voor details

HDM - Den Bosch 1-6 (0-3)
De uitwedstrijd in Den Haag kostte Den Bosch weinig moeite. Hoewel het vorige week zondag nog spannend werd in dezelfde stad, kon HDM het deze week niet waarmaken. De vrouwen uit de Brabantse hoofdstad blijven door de overwinning eenvoudig in het spoor van koploper Laren.

>> Klik hier voor details

Laren - Oranje-Zwart 5-0 (2-0)
Niemand lijkt het sterrenensemble van Laren te kunnen stoppen, ook OZ niet. Hoewel de hockeysters uit Eindhoven frank en vrij op bezoek kwamen, zal het verlies toch een teleurstelling zijn geweest. Kim Lammers van Laren is tekenend voor de manier waarop haar team presteert, ook zij blijft maar scoren.

>> Klik hier voor details

Klein Zwitserland - Pinoké 1-3 (0-3)
Het wil maar niet lukken bij Klein Zwitserland. Tegen mede-hekkensluiter Pinoké hoopten de Haagse hockeysters de eerste punten binnen te halen, maar ook dat ging niet door. De wedstrijd werd al in de eerste helft beslist.

>> Klik hier voor details

MOP - Kampong 1-4 (0-2)
De vliegende start van MOP lijkt voorlopig afgelopen te zijn. Na twee eerdere nederlagen wisten de Vughtse hockeysters ook niet van Kampong te winnen. Alleen de strafcorner van MOP-speelster Lieke van Wijk kon een beetje de eer redden.

>> Klik hier voor details

Amsterdam - SCHC 7-1 (4-1)
Dit duel tussen twee ploegen die eigenlijk elkaars gelijke zouden moeten zijn, liep totaal verkeerd af voor SCHC. De Amsterdamse vrouwen schoten uit de startblokken. Binnen tien minuten stonden de hockeysters al met 3-0 voor. Het ging Amsterdam volledig voor de wind. Een opluchting voor de ploeg die de laatste weken met de vorm worstelde.

>> Klik hier voor details