Elke week wordt in het magazine van NUsport een bekendheid uit de voetbalwereld geïnterviewd aan de hand van tien stellingen. Diens reactie op stelling nummer elf verschijnt op de website. Deze week geeft doelman Michel Vorm zijn mening.

11. Stekelenburg verdring ik nooit.

“Zeg nooit, nooit. Maar hij is nu wereldtop, ik niet. Hij is maar een jaartje ouder, dat is mijn pech. Zodra er iets met ‘m gebeurt, krijg ik misschien een kans en moet ik het laten zien.''

''Ik hoop voor hem dat-ie gewoon fit blijft. Mijn eerste reactie toen hij die trap van Lucio kreeg was: ik hoop dat alles goed is. Dan denk ik niet: hé, ik ga keepen tegen Moldavië en Zweden.''

''Ik focus me vooral op mijn club, Oranje is bonus. Ik kom niet chagrijniger aan in Noordwijk als ik weet dat ik niet zal keepen. Ben je gek. Ik vind het iedere keer weer geweldig.”

De antwoorden van Vorm op de tien overige stellingen, over onder meer Robin van Persie, keepen met een helm, FC Utrecht en veilig vrijen, zijn te lezen in het NUsport-magazine, dat nu in de winkels ligt en online bestelbaar is.