AMSTERDAM - In de vierde speelronde van de Rabo Hoofdklasse mannen verspeelde OZ woensdagavond opnieuw een voorsprong. In en tegen Den Bosch werd het 3-3. Hockey.nl zet alle uitslagen en gevolgen op een rij. 

Hurley - Amsterdam 1-3 (0-2)

Geen vuiltje aan de lucht voor de nieuwe koploper Amsterdam, dat op bezoek bij de buren al na twee minuten scoorde via een strafbal van Jan-Willem Buissant. De vroege voorsprong kwam daarna niet of nauwelijks in gevaar. Hurley maakte via Mark Caspanni wel het eerste thuisdoelpunt van dit seizoen. 

>> Klik hier voor de details

Rotterdam - HGC 2-1 (1-0)

HGC is koploper af na het verlies bij Rotterdam, dat met de week sterker lijkt te worden en inmiddels op de tweede plaats staat. Roderick Weusthof tekende vanaf de strafbalstip voor de winnende treffer.

>> Klik hier voor de details

Bloemendaal - Pinoké 4-1 (1-0)

De tweede nederlaag op rij voor Pinoké, dat zo graag een topploeg wil worden maar het nog lang niet is. Bloemendaal, waar vier verschillende namen op het scoreformulier kwamen, herstelde zich eenvoudig van de nederlaag bij Amsterdam en staat nu gedeeld vierde. 

>> Klik hier voor de details

Den Bosch - Oranje-Zwart 3-3 (1-3)

Thomas Briels leek met twee goals de gevierde man te worden bij Oranje-Zwart, maar Bosschenaar Bas Campbell gooide met zijn tweede doelpunt van de avond roet in het Eindhovense eten. OZ blijft laatste en wacht nog altijd op de eerste overwinning.

>> Klik hier voor de details

Schaerweijde - SCHC 2-2 (1-2)

Al vroeg leek het duel in Zeist beslist, maar Luc Nefkens bracht op slag van rust de spanning terug. Na de pauze zag het er naar uit dat er geen doelpunt meer zou vallen, maar Steven Tromp voorkwam in de slotfase dat SCHC voor de tweede keer op rij won en bezorgde Schaerweijde het eerste punt voor eigen publiek.

>> Klik hier voor de details

Laren - Kampong 2-2 (0-1)

Laurence Docherty redde een punt voor Kampong, dat een vroege voorsprong teniet zag worden gedaan door onder meer een strafcornerdoelpunt van Melchior Looijen, die in dienst van Laren deed wat hij tot vorig seizoen bij de Utrechters liet zien: raak pushen uit een strafcorner. 

>> Klik hier voor de details

>> Klik hier voor de stand in de Rabo Hoofdklasse.