Elke week wordt in het magazine van NUsport een bekendheid uit de voetbalwereld geïnterviewd aan de hand van tien stellingen. Diens reactie op stelling nummer elf verschijnt op de website. Deze week geeft FC Utrecht-spits Jacob Mulenga zijn mening.

11. Dit seizoen gaat FC Utrecht wél Europees voetbal halen.

“Onze start was natuurlijk niet goed, dat moge duidelijk zijn. Drie wedstrijden zonder overwinning. Maar we spelen al weer stukken beter. Kwalitatief is de selectie er misschien iets op achteruit gegaan, maar er zijn wel hongerige talenten bijgekomen."

"Zelfs nu wij hier aan het praten zijn, trainen ze extra voor zichzelf. Ik vond het in het begin vervelend voor Erwin Koeman."

"Het is niet makkelijk om de competitie te beginnen met veel nieuwelingen en er waren een hoop geblesseerden. Nu hebben we het op de rails en is het zeker mogelijk om Europees voetbal te halen.”

De antwoorden van Mulenga op de andere tien stellingen, over onder meer Mihai Nesu en het herstel van zijn knieblessure, zijn te lezen in het NUsport-magazine, dat nu in de winkels ligt en online bestelbaar is.