Elke week wordt in het magazine NUsport een bekendheid uit de voetbalwereld geïnterviewd aan de hand van tien stellingen. Diens reactie op stelling nummer elf verschijnt op de website. Deze week geeft SC Heerenveen-uitblinker Oussama Assaidi zijn mening.

 11. Ik droom elke dag van Real Madrid.

"Dat is wel mijn droomclub, ja. Mooi wit tenue, mooi stadion, alles mooi. Tegen FC Barcelona zou ik ook geen nee zeggen, maar met Real Madrid heb ik al van kleins af aan méér. Die club was tijdens mijn jeugd de baas in Spanje. Nu heeft Barça de macht een beetje overgenomen, maar ik ben ervan overtuigd dat Real weer terugkomt."

"Wie weet lukt het me ooit om bij die club terecht te komen. Dat zou geweldig zijn. Maar eerst moet ik maar eens bewijzen bij een andere grote club te kunnen slagen. Ik hoop zo snel mogelijk de stap hogerop te zetten, want ik ga altijd voor het hoogst haalbare."

"Momenteel is er de nodige interesse voor me. Helaas niet meer van de Nederlandse top, waar ik het liefst eerst heen zou gaan. Maar van een directe transfer naar een mooie buitenlandse club ben ik ook niet vies, hoor. De Spaanse competitie heeft mijn voorkeur."

De antwoorden van Assaidi op de andere tien stellingen, over onder meer Ron Jans, interlands met Marokko en de start van zijn loopbaan, zijn te lezen in het NUsport-magazine, dat nu in de winkels ligt en online bestelbaar is.